Επίσημοι Συνεργάτες

ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ

Κάποιες φορές συμβαίνει ένα προϊόν να παραπέμπει σε ένα εμπορικό σήμα σε τέτοιο βαθμό, ώστε στην αντίληψη του καταναλωτικού κοινού, το εμπορικό σήμα να ταυτίζεται με το ίδιο το προϊόν… Πίσω από μια τέτοια επιτυχημένη εικόνα, υπάρχει πάντα ένα σπουδαίο παρελθόν. Στην Ελλάδα, ο στόχος έγινε πραγματικότητα με πολλή δουλειά και επιμονή έτσι ώστε η ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ σήμερα να ταυτίζεται με το υγραέριο.

Vaillant

Κορυφαίος κατασκευαστής συσκευών αερίου στην Ευρώπη με 5 εργοστάσια στην Γερμανία. Ιδρύθηκε το 1874 από τον τεχνικό Johann Vaillant. Αξεπέραστη ποιότητα σχεδιασμού και κατασκευής. Προϊόντα με μέγιστη αποδοτικότητα, αξιοπιστία και διάρκεια ζωής. Κανείς άλλος κατασκευαστής δεν μεριμνά περισσότερο για σχεδιασμό, υλικά και μεταποίηση.

Somagic

H SOMAGIC δραστηριοποιείται για περισσότερα από 35 χρόνια στην Saone-et-Loire στην καρδιά της Γαλλικής Βουργουνδίας. Η SOMAGIC ως πρωτοπόρα στη Γαλλική αγορά, σχεδιάζει και κατασκευάζει υψηλής ποιότητας ψησταριές κάρβουνου – υγραερίου από μαντέμι και χάλυβα. Κάθε δημιουργία μας αντικατροπτίζει το πνεύμα ευεξίας των δημιουργών – σχεδιαστών μας. Με τον μίνιμαλ, καινοτόμο, καλαίσθητο, και λειτουργικό σχεδιασμό, όλα τα μοντέλα μας είναι εύκολα στη χρήση και εγγυώνται τέλεια αποτελέσματα. Για να απογειώσετε τις γευστικές σας αναζητήσεις, να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας, και να αποκαλύψετε τα κρυφά σας ταλέντα ως σεφ, δοκιμάστε την SOMAGIC !

BAXI

Η εταιρεία BAXI SPA δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό και την κατασκευή λεβήτων και συστημάτων θέρμανσης υψηλής τεχνολογίας. Συστήματα θέρμανσης για κάθε σύγχρονη ανάγκη και νοικοκυριό. Η BAXI σας προτείνει τεχνολογικά προηγμένες λύσεις, σε χαμηλό κόστος!

THERMO GATZ

Η Thermogatz είναι μια εταιρία που εξειδικεύεται στην πώληση συσκευών αερίου, συσκευών θέρμανσης, ηλεκτρικών συσκευών και ειδών μπάρμπεκιου.

PITSILOS

Η εταιρεία  Ε.ΠΙΤΣΙΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε  έχει  έδρα  στον Ασπρόπυργο Αττικής και κύρια δραστηριότητά της είναι η κατασκευή μικρών ηλεκτρικών συσκευών καθώς επίσης και η παραγωγή παντός τύπου μεταλλικών εξαρτημάτων και ειδικών μεταλλικών κατασκευών.

ΔΑΜΟΒΟΛΙΤΗΣ

Οι επιδαπέδιες, ανοξείδωτες ψησταριές του antikristo.com σχεδιάστηκαν, εξελίχτηκαν, κατασκευάστηκαν και διατίθενται από την εταιρεία  ΑΦΟΙ ΔΑΜΑΒΟΛΙΤΗ OE. Οι γνώσεις, η τεράστια εμπειρία στη μηχανολογία και τις μεταλλικές κατασκευές αλλά και το μεράκι για το πατροπαράδοτο τρόπο ψησίματος του αντικριστού κρέατος, ώθησαν τον Γρηγόρη και τον Γιώργο στον σχεδιασμό αυτο του τύπου ψησταριάς. Στόχος μας ήταν η κάθε  ψησταριά να επέτρεπε στον καθένα να ψήσει παραδοσιακά και υγιεινά αντικριστό κρέας, χωρίς κόπο, ευέλικτα και αποτελεσματικά.

PANARITIS

Επαγγελματικός εξοπλισμός μαζικής εστίασης. Ο κάθε ψήστης, μάγειρας, σεφ που βασίζει την εργασία στα μηχανήματα μας είναι η μεγαλύτερη τιμή για το έργο μας. Η μεγαλύτερη διαφήμιση για εμάς είναι τα  πετυχημένα εστιατόρια, ταχυφαγεία, ξενοδοχεία που εμπιστεύονται εδώ και δεκαετίες την εξειδικευμένη γνώση μας πάνω στο ψήσιμο και στο μαγείρεμα.